About Me

DSC_7647_2

Mijn passie op het gebied van uiterlijk en innerlijk schoonheid begon al op mijn jonge leeftijd. Ik werd geïnspireerd door filmpjes van make-up guru’s op Youtube. Ik vond dat zo interessant en mijn nieuwsgierigheid werd alleen maar groter van hoe men zo mooi make-up kan opmaken en hoe men zo mooi haarstijlen kon maken. Door de media begon ik dat steeds meer te begrijpen.

In Oktober 2010 begon ik met de kappersopleiding. Halverwege de opleiding had ik meer verlangen om meer te leren over visagie & mode haarstijlen etc.

In 2011 heb ik besloten om ook de visagie cursus te volgen bij Ralph Baaij Academy.
Ondertussen, werd ik door een semi professioneel fotograaf benaderd om mee te werken aan fotoshoots die op verschillende locaties in Nederland worden gemaakt. Sindsdien heb ik een hele reeks portfolio en ervaring opgebouwd.

In Juni 2012 heb ik mijn visagie  diploma behaald & in September 2012 de 1e jaar (junior kapper) van de kappersopleiding. Sindsdien werk ik als freelance visagist en hairstylist door het land! ( En buitenland)!
In de tussen jaren heb ik ook cursussen gevolgd voor fashion hairstyling aan de B Academy en bridal hair bij The Bridal Academy.
 
 

DSC_6574